Various – “30 Stars: Voices” – premiera: 28-04-2015


Seria 30 STARS prezentuje dwupłytowy album „30 Stars: Voices,” zawierający trzydzieści najwspanialszych wykonań wokalnych w historii muzyki. Swoimi głosami oczarują słuchaczy Fear Factory, Christina Aguilera, Marvin Gaye, Alicia Keys, Elvis Presley, Frank Sinatra i wielu innych.


CD 1
1          Wrecking Ball    Miley Cyrus
2          Please Don’t Let Me Go    Olly Murs
3          Picking Up the Pieces    Paloma Faith
4          It’s Not That Easy    Lemar
5          Fighter    Christina Aguilera
6          Because of You    Kelly Clarkson
7          Ordinary People    John Legend
8          No Ordinary Love    Sade
9          Un-Break My Heart    Toni Braxton
10          Me and Mrs Jones    Billy Paul
11          Greatest Love of All    Whitney Houston
12          Here and Now    Luther Vandross
13          Sexual Healing    Marvin Gaye
14          Here with Me    Dido
15          Underneath Your Clothes    Shakira

CD 2
1          I Knew You Were Waiting (For Me)    George Michael & Aretha Franklin
2          Nothing’s Real but Love    Rebecca Ferguson
3          Better in Time    Leona Lewis
4          Left Outside Alone    Anastacia
5          I’m with You    Avril Lavigne
6          I Don’t Believe You    P!nk
7          Two Out of Three Ain’t Bad    Meat Loaf
8          Think Twice    Céline Dion
9          How Am I Supposed to Live Without You    Michael Bolton
10          True Colors    Cyndi Lauper
11          These Words    Natasha Bedingfield
12          U Got It Bad    Usher
13          Fallin’    Alicia Keys
14          Can’t Help Falling in Love    Elvis Presley & The Jordanaires
15          When You’re Smiling (The Whole World Smiles With You)    Frank Sinatra


Źródło: Sony Music